Mijn naam is Dominique van Dreumel - Fotografe van Equigeniek Paardenfotografie

Een fotografe van 26 jaar oud, woonachtig in Gelderland met passie voor het fotograferen van paarden.

 

De passie voor fotografie en paarden heb ik eigenlijk altijd al gehad.  Veel met paarden aan het werk geweest en daar natuurlijk voornamelijk ook heel veel foto's van gemaakt. Toen ik na mijn middelbare schooltijd een keuze moest gaan maken voor een opleiding had fotografie de hoogste voorkeur. Na een gesprek op de open dag wist ik dat het lastig werd om ingeloot te worden. Er waren veel aanmeldingen en een strenge selectie procedure. Ik dacht daar kom ik toch niet tussen en ben op andere opleidingen gaan rondkijken. Toch bleef de fotografie opleiding in mijn hoofd hangen en heb ik besloten gewoon de poging te gaan wagen. Na veel voorbereidingen thuis, portfolio samen stellen en een intheek gesprek op school werd ik aangenomen voor de opleiding.  Ik heb de opleiding fotografie gevolgd in s'Hertogenbosch op het Koning Willem 1 College. Een 4 jarige opleiding met eigenlijk alle vakken die bij fotografie komen kijken.

 

Na mijn diploma behaald te hebben had ik eigenlijk de basis klaarliggen om mijn eigen bedrijf te beginnen omdat we een ondernemingsplan moesten schrijven gedurende de opleiding. Ik heb mij direct na het behalen van mijn diploma ingeschreven bij de kamer van koophandel en toen had ik mijn eigen officiële bedrijf - Equigeniek Paardenfotografie

Inmiddels zijn we 6 jaar verder, heb ik ontzettend veel fotoreportage mogen maken, met veel mensen en bedrijven mogen samenwerken. Een direct print service waarmee we op evenementen onze foto service kunnen aanbieden, heb ik het voorrecht om in binnen en buitenland te mogen fotograferen.

En mag ik nog steeds iedere week op pad om dat te doen wat ik het liefste doe.

 

 Mijn twee grootste passies samenbrengen tot mijn werk.

Dominique van Dreumel

Op mijn website vind u naast het portfolio ook ons aanbod. Mochten er vragen zijn stuur gerust een berichtje via mail , Facebook of Instagram en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

 © 2020 by Equigeniek Paardenfotografie - Alle rechten voorbehouden

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden & Privacy verklaring

KVK 59817860 | BTW NL002283307B51