Bij Equigeniek Paardenfotografie bieden we diverse soorten fotoreportages aan. U heeft de keuze uit maar liefst 6 type fotoreportages die allemaal te combineren zijn. Hieronder ziet u ons aanbod in fotoreportages. Naast de fotoreportages bieden wij ook fotografie aan op evenementen met onze direct print service. Er kan direct op het evenement naar de foto's worden gekeken maar ook digitaal als afgedrukt besteld worden. Dus organiseert u een evenement of ziet u ons graag terug op jullie wedstrijd? Laat het ons weten en informeer naar de mogelijkheden. 

 

Mocht u vragen hebben over de fotoreportages, de direct print service en de tarieven?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u zo snel mogelijk ter woord staan.

Portret Reportage

Bij een portret reportage worden er portret foto's gemaakt van uw paard alleen en indien u wilt natuurlijk ook samen. De reportage kunt u alleen met uw paard doen maar natuurlijk ook samen met een vriend of vriendin.

 

De foto's worden buiten gemaakt in een natuurlijke omgeving. Dit kan bij u thuis of op iedere gewenste locatie. Voorafgaand van de fotoreportage zal ik eerst een ronde lopen om op zoek te gaan naar de mooiste fotografie plekjes, waarna we daar aan de slag gaan om voor u een prachtige herinnering vast te leggen

Indien u zelf wensen heeft kunnen we deze natuurlijk voorafgaand aan de fotoreportage bespreken.

Bij een reportage onder het zadel worden er rijfoto's gemaakt. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan een reportage op iedere gewenste locatie. Thuis, In het bos, Op het strand maar u kunt ons natuurlijk ook boeken om uw wedstrijd vast te leggen

 

In overleg en afhankelijk van de locatie waar voor gekozen word zullen we verschillende foto's gaan maken. Dit kan natuurlijk alleen maar ook gecombineerd worden in bijvoorbeeld een vriendinnen foto reportage.

Onder het Zadel

Bij deze fotoreportage worden er foto's gemaakt in een bak, deur, stal of andere opening waarin het verloop naar achter donker is. Door een combinatie van instellingen op de camera met het gebruik van locatie en licht word de achtergrond geheel zwart.

 

Deze fotoreportage is bijvoorbeeld ook ontzettend fijn om paarden op een foto te krijgen die niet op dezelfde locatie staan, niet samen kunnen staan of om grotere groepen op de foto te krijgen. Door middel van professionele bewerking software kunnen wij zoals onderstaande foto in het voorbeeld combinaties bij elkaar zetten.

Black Photo Reportage

Foto's in Vrijheid

Bij deze fotoreportage word uw paard los of aan logeerlijn gefotografeerd op een locatie naar keuze of bij u thuis. Equigeniek Paardenfotografie is zelf in het bezit van prikpaaltjes en schrikdraad. Hiermee kunnen we op iedere gewenste mogelijke locatie een paddock afzetten. Deze word gespannen met 2/3 lijnen wit schrikdraad tussen de prikpaaltjes die rond de 1,40/1,50 m hoog zijn.

Mocht u uw paard liever niet los hebben in een paddock maar toch dit soort foto's willen is dat geen probleem. Het kan ook altijd aan een longeerlijn of bij u thuis in de weide.

Bij een deze reportage kunt u foto's laten maken in onze mobiele studio. U hoeft met uw paard of pony niet op locatie maar wij komen naar u toe met de studio. Er is maar liefst keuze uit ruim 14 doeken zodat er voor iedere smaak wat bij zit. Van chique zwart naar een frisse blauwe kleur of juist toch een bruine tint? Alles is daarin mogelijk. De studio word opgebouwd in een overdekte ruimte waardoor deze reportage ook ideaal is bij vies weer of juist in de winter als alles kaal is buiten. 

Deze reportage is ook leuk te organiseren in groep verband waarbij u geniet van kortingen op alle type fotoshoots. 

Studio Reportage

Verkoop Reportage

Bij Equigeniek kunt u professionele foto's laten maken voor de verkoop van uw paarden en/of pony's.

Hierbij is er keuze uit verschillende soorten reportages die u kunt combineren. Hierbij heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om stand/hoofd foto's te laten maken in combinatie met foto's onder het zadel. Eventueel kunt u naast de foto's ook nog een verkoop video boeken. U ontvangt dan een korte video van +/- 1 minuut met beeldmateriaal van zowel video als foto materiaal die u kunt gebruiken voor de verkoop. 

 © 2020 by Equigeniek Paardenfotografie - Alle rechten voorbehouden

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden & Privacy verklaring

KVK 59817860 | BTW NL002283307B51